Цікаві матеріали

В мультиварці приготувати їжу набагато простіше. Але як вибрати потрібну модель? У нашому матеріалі ми розповімо, як вибрати мультиварку, і на які характеристики важливо звертати увагу.

  • Які бувають мультиварки
  • Матеріали і безпеку
  • Об `єм
  • Потужність
  • Функції
  • Режими
  • Оснащення

Які бувають мультиварки

Мультиварка - це знімна чаша (каструля) з антипригарним покриттям в щільно або герметично закривається корпусі, з нагрівальним елементом і датчиками температури.

Як вибрати погружний блендер: допомагаємо визначитися з критеріями

Зміст

  • Потужність блендера і швидкість обертання двигуна
  • Матеріал корпусу блендера і погружної части
  • Управління
  • Аксесуари
  • Час безперервної роботи
  • Наявність акумулятора
  • Рівень шуму
  • Зручність використання і простота очищення
  • Висновки

Приступаючи до підготовки цього огляду, ми ще раз глянули на технічні характеристики різних блендерів і прийшли до висновку, що статтю про вибір блендера необхідно розділити на дві частини: про заглибні блендери і про стаціонарні. Аж надто великі відмінності між цими схожими по функціональності приладами. І вже тим більше було б некоректно порівнювати їх між собою: вони спочатку знаходяться в різних «вагових категоріях».

Ми вже писали про вибір каструль і сковорідок, особливості кераміки і чавуну, в чому краще запікати і для чого потрібні Тажіна і кокот. Тепер зберемо всі поради в одному місці — для тих, хто оснащує кухню з нуля.

йтиметься про посуд, в якій ми готуємо — про сервіровку і тарілки напишемо окремо.

Яка посуд потрібна?

Залежить від того, що і як ви готуєте, чи є у вас духовка, скільки місця на кухні і скільки людина в родині.

Базовий набір для 1-2 чоловік виглядає так:

* 2 сковороди — маленька (для сніданку) і середня (для інших страв);

* 2 каструлі — 1 маленький кухлик (Каша, яйця, 1-2 порції крупи), 1 середня каструля для супу і макаронів;

* 1 середня прямокутна форма — щоб запекти м'ясо, птицю або рибу.

«Хороша каструля – запорука гарного обіду» — саме так характеризують французи каструлі. І в цьом смороду праві! Від каструлі Залежить багато, смороду НЕ зупини в життя без еволюції. Завдяк сучасним матеріалам можна підібраті Ідеальну каструлю, в Якій однаково добре зваряться спагетті, рис, суп або картопля.